Stavební řízení - Müller, Blanka (2008)
Práce vychází ze studia stavebního zákona a dalších souvisejících předpisů, které jsou uplatňovány ve stavebním řízení. Na teoretickou část navazuje část empirická, která se zaměřuje na právní povědomí široké veřejnosti v dané oblasti. Cílem práce je vymezení základních pojmů a následná analýza v oblasti ohlašování a povolování staveb a následné zpracování poznatků z této problematiky v empirickém výzkumu.