Daň dědická, darovací a z převodu nemovitostí - Saifrtová, Martina (2008)
Moje bakalářská práce se zabývá předcházející a současnou právní úpravou daně dědické, darovací a z převodu nemovitostí a dále použitím ustanovení zákona č.357/1992 Sb., ve sporných řízeních.