Převod nemovitostí při privatizaci majetku samosprávného celku - Jurášková, Kamila; Tkáčiková, Jana, 1980-; Masarykova univerzita. Katedra práva životního prostředí a pozemkového práva (2008)
Tato práce se zabývá převody nemovitostí při privatizaci majetku samosprávného celku. V práci je vycházeno z právní úpravy a jsou využity praktické zkušenosti z privatizace bytového fondu. Je zde rozebrán způsob privatizace převodem celých domů a převodem bytů do osobního vlastnictví včetně návaznosti na katastr nemovitostí.
This thesis focuses on the conveyance of real estate at the property privatization of the municipality. In the thesis legal regulations are followed, and practice and working knowledge from the privatization of the housing resources are used. The thesis further concentrates on the privatization by transfer of the block of flats and flats into corporal possession.
Vedoucí práce: Jana Tkáčiková.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2008.
Keywords: nemovitosti; privatizace; privatization; real property; bakalářské práce