Převod nemovitostí při privatizaci majetku samosprávného celku - Jurášková, Kamila (2008)
Tato práce se zabývá převody nemovitostí při privatizaci majetku samosprávného celku. V práci je vycházeno z právní úpravy a jsou využity praktické zkušenosti z privatizace bytového fondu. Je zde rozebrán způsob privatizace převodem celých domů a převodem bytů do osobního vlastnictví včetně návaznosti na katastr nemovitostí.