Vývojová stadia trestného činu z hlediska obecné a zvláštní části trestního zákona - Vyskočil, Jakub (2008)
Bakalářská práce ze zabývá vývojovými stadii trestné činnosti. Rozebírá současně platnou právní úpravu pokusu, přípravy a dokonaného trestného činu. Dále se zabývá historií právních úprav problematiky vývojových stadií od roku 1918 do současnosti.