Možnosti dokazování hospodářské kriminality - Zemánek, Radomír; Fryšták, Marek, 1974-; Masarykova univerzita. Katedra trestního práva (2008)
V úvodní části práce jsem se zabýval obecně objasněním procesu dokazování a vymezením pojmů hospodářská, ekonomická a finanční kriminalita. Hlavní náplní bakalářské práce je popis jednotlivých možností dokazování hospodářské trestné činnosti tak, jak vyplývají z příslušných ustanovení trestního řádu.
In the first part of this work I deal with the methods of clarifying and proving the evidence on a general level and defining key terms such as economic and financial crime. The main object of my final work entitled “The Various Methods in Proving Evidence in Cases of Financial Crime,” outlines different ways and means of handling evidence according to the Criminal Code and discusses important distinctions while investigating the crime.
Vedoucí práce: Marek Fryšták.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2008.
Keywords: ekonomická kriminalita; trestní právo; commercial crime; criminal law; bakalářské práce