Možnosti dokazování hospodářské kriminality - Zemánek, Radomír (2008)
V úvodní části práce jsem se zabýval obecně objasněním procesu dokazování a vymezením pojmů hospodářská, ekonomická a finanční kriminalita. Hlavní náplní bakalářské práce je popis jednotlivých možností dokazování hospodářské trestné činnosti tak, jak vyplývají z příslušných ustanovení trestního řádu.