Režim podzemních vod rosicko-oslavanské pánve - Kočovská, Marcela (2008)
Práce se zabývá režimem podzemních vod v rosicko-oslavanské pánvi a vyhodnocením sezónních změn v chemických vlastnostech - Eh, pH, konduktivita. Lokalita se nachází 25 km jz.od Brna, v Boskovické brázdě. Data naměřená v oblasti během jednoho hydrologického roku jsou použita pro vyhodnocení režimu podzemních vod.