Procesní prostředky boje proti organizované kriminalitě - Hlobil, Zdeněk (2008)
V této práci jsou vyjmenovány některé prostředky, které jsou používány platným trestním právem v České republice a rovněž některé mezinárodní normy, kterými světové organizace pomáhají určovat spolupráci jednotlivých států. Těžištěm práce jsou však prostředky, které jsou uvedeny v trestním řádu, zejména se jedná o operativně pátrací prostředky.