Důkazní prostředky v trestním řízení - Pokorný, Aleš (2008)
Práce pojednává o důkazních prostředcích v trestním řízení. V práci jsou popsány důkazní prostředky přípustné podle trestního řádu a také je popsán průběh dokazování v trestním řízení. V práci jsou dále popsány základní pojmy a zásady důkazního práva a o celé problematice dokazování je pojednáno i v obecné rovině.