Finanční kontrola ve veřejné správě - teorie a praxe - Miler, Václav; Pařízková, Ivana, 1963-; Masarykova univerzita. Katedra správní vědy, správního práva a finančního práva (2008)
Cílem bakalářské práce je ověřit skutečnost, zda je finanční kontrola prováděná v konkrétní obci funkční, zda navržená doporučení útvarem interního auditu jsou přijímána vedoucím orgánu veřejné správy a bez zbytečného odkladu řešena ke stavu žádoucímu.Samotnou bakalářskou práci tvoří pět kapitol.
The aim of this bachelor`s work is to verify the fact that the financial control carried out in a particular municipality is working, whether the suggested recommendations of the internal audit section are accepted by the head of body of public administration and without undue delay solved further to desired status.
Vedoucí práce: Ivana Pařízková.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2008.
Keywords: finanční kontrola; veřejná správa; financial control; public administration; bakalářské práce