Finanční kontrola ve veřejné správě - teorie a praxe - Miler, Václav (2008)
Cílem bakalářské práce je ověřit skutečnost, zda je finanční kontrola prováděná v konkrétní obci funkční, zda navržená doporučení útvarem interního auditu jsou přijímána vedoucím orgánu veřejné správy a bez zbytečného odkladu řešena ke stavu žádoucímu.Samotnou bakalářskou práci tvoří pět kapitol.