Správní řízení před katastrálním úřadem - Vytlačilová, Alena (2008)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku správního řízení vedené před katastrálním úřadem. Seznamuje s historií správního řízení, vymezuje pojem a podstatu správního řízení. Pozornost je hlavně věnována řízení o povolení vkladu práva k nemovitostem do katastru a řízení o obnově katastrálního operátu.