Faktory ovlivňující zakládání a rozvoj malého a středního podniku v ČR - Baláčová, Hana (2008)
Práce se zabývá faktory ovlivňujícími zakládání a rozvoj malého a středního podnikání v ČR, konkrétně pak dostupnost kapitálu a zajištění vlastnických práv podnikatelů. V teoretické části jsou popsány zdroje financování, vymahatelnost pohledávek a aspekty korupce.