Česká pošta z pohledu právních norem a organizační kultury - Bayerová, Michaela; Sabolovič, Mojmír, 1978-; Masarykova univerzita. Katedra národního hospodářství (2008)
Tato diplomová práce charakterizuje vnitropodnikové normy České pošty, popisuje organizační strukturu a charakterizuje organizační kulturu. Dále je analyzováno konkurenční prostředí České pošty a předloženy charakteristiky transformace České pošty na akciovou společnost.
This diploma defines intradepartmental rules of the Czech post, describes organizational structure and characterizes organizational culture. Attention is also paid to analysing of competitive environment of the Czech post and exposes characterization of transformation of the Czech post to the corporation.
Vedoucí práce: Mojmír Sabolovič.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2008.
Keywords: pošta; poštovní služby; postal services; diplomové práce