Česká pošta z pohledu právních norem a organizační kultury - Bayerová, Michaela (2008)
Tato diplomová práce charakterizuje vnitropodnikové normy České pošty, popisuje organizační strukturu a charakterizuje organizační kulturu. Dále je analyzováno konkurenční prostředí České pošty a předloženy charakteristiky transformace České pošty na akciovou společnost.