Klamavá reklama v ČR - Haták, Václav (2008)
Tématem diplomové práce je klamavá reklama v ČR. V úvodu práce jsou vytyčeny cíle a uvedeny metody zpracování. Práce postupuje od obecných výkladů o hospodářské soutěži a nekalé hospodářské soutěži k výkladu o reklamě a klamavé reklamě. Dále práce obsahuje praktické příklady klamavé reklamy a primární výzkum pochopení dotazníku a ověření situace v mém okolí.