Skrytá reklama v ČR - Trusíková, Hana (2008)
Rozbor právní úpravy skryté reklamy v ČR, historické, sociologické a ekonomické souvislosti. Příklady skryté reklamy a praktický průzkum v časopisech. Nástin právní úpravy skryté reklamy v USA.