Financování vybraného zařízení sociální péče - Šeiner, Marek; Sabolovič, Mojmír, 1978-; Masarykova univerzita. Katedra národního hospodářství (2008)
Cílem práce ,,Financování vybraného zařízení sociální péče“ je analýza a zhodnocení finančních zdrojů vybraného zařízení. První část práce se věnuje obecnému vymezení sociálních služeb, druhá část je zaměřena na způsoby financování vybrané organizace a jejich zhodnocení.
The object of a work titled ,,Financing in a selected social care facility“ is to analyse and evaluate financial sources of a selected facility. The first part of a work attends to theoretical definition of a social care system, the second one is focused on financing methods of a selected organization as well as their evaluation.
Vedoucí práce: Mojmír Sabolovič.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2008.
Keywords: sociální péče; sociální služby; ústavní sociální péče; institutional care; public welfare; social care; social service; bakalářské práce