Financování vybraného zařízení sociální péče - Šeiner, Marek (2008)
Cílem práce ,,Financování vybraného zařízení sociální péče“ je analýza a zhodnocení finančních zdrojů vybraného zařízení. První část práce se věnuje obecnému vymezení sociálních služeb, druhá část je zaměřena na způsoby financování vybrané organizace a jejich zhodnocení.