Dokazování ve správním řízení - Kleibl, Radek (2008)
Práce je zaměřena na dokazování ve správním řízení, za použití všech důkazních prostředků a zásad správního řízení. V práci byly použity příklady z praxe a to přesně z řízení o přestupku - dopravní nehody. V práci jsou uvedeny zásady správního řízení, které nejvíce souvisí s procesem dokazování a všechny důkazní prostředky, které správní řád úvadí.