Obnova katastrálního operátu - Říkovská, Jana (2008)
V bakalářské práci je popsána obnova katastrálního operátu v katastrálním území Tečovice do digitální formy s geometrickým a polohovým učením v systému jednotné trigonometrické sítě . Obnova byla provedena jedním ze způsobů tvorby DKM -přepracováním souboru geodetických informací vedené v analogové podobě.