Stanovení refrakce a korekce v praxi optometristy - Sádovská, Dominika; Jurečka, Tomáš, 1972-; Masarykova univerzita. Klinika nemocí očních a optometrie (2008)
Téma diplomové práce je Stanovení refrakce a korekce v praxi optometristy. V teoretická části píšu o vyšetřování refrakce oka, korekci refrakčních vad a možnostech korekce. V praktické části jsem porovnávala objektivně a subjektivně zjištěnou refrakci a volbu korekce, kterou si klienti oční optiky následně zvolili.
Theme of my thesis is Determination of refraction and correction in optometrist profession.In theoretical part I wrote about examination of eye refraction, correction of refractive errors and possibilities of correction. In practical part I compared objective and subjective refraction and choice of clints correction.
Vedoucí práce: Tomáš Jurečka
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2008
Keywords: korekce; refrakční vady; vizus; optometrie; Optometry; diplomové práce; master's theses