Stanovení refrakce a korekce v praxi optometristy - Sádovská, Dominika (2008)
Téma diplomové práce je Stanovení refrakce a korekce v praxi optometristy. V teoretická části píšu o vyšetřování refrakce oka, korekci refrakčních vad a možnostech korekce. V praktické části jsem porovnávala objektivně a subjektivně zjištěnou refrakci a volbu korekce, kterou si klienti oční optiky následně zvolili.