Vymahatelnost daní a poplatků ve spolupráci s orgány činnými v trestním řízení - Staněk, Martin (2008)
Tato práce se zabývá zkoumáním vývoje rychlosti, efektivity a účinnosti procesu vymáhání daní a poplatků. Požadované ukazatele jsem hodnotil od 1.1.1998, kdy se stala účinnou nová skutková podstata trestného činu a to neodvedení daně, pojistného na sociální zabezpečení, na zdravotní pojištění a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti.