Správa daní a daňové řízení v českém a polském právu - Janiczková, Ivona (2008)
Ve své práci jsem se zaměřila na problematiku správy daní a daňového řízení v právních řádech České a Polské republiky. Pozornost jsem soustředila na dva právní předpisy - český Zákon o správě daní a poplatků a polský zákon nazvaný „Ordynacja podatkowa“, které jsou pokládány za základní pilíře správy daní a daňového řízení v obou státech.