Česká a německá celní správa - Tahalová, Věra (2008)
Zpracování tématu Česká a německá celní správa se zaměřuje na historii, činnost a organizační strukturu, právní základ, spolupráci a nejvýznamnější změny v celní správě obou států. Zohledněn je též vstup České republiky do Evropské unie, Schengenského prostoru a související změny v celní správě.