Výklad daňových předpisů orgány správy daní - Czudek, Damian, 1983- (2008)
Tato práce je pojednáním o novém institutu daňového práva majícího za cíl zvýšení právní jistoty subjektů práva, konkrétně daňových subjektů, a má pomoci při orientaci a výkladu daňových předpisů. Institut závazného posouzení správcem daně je součástí zákona o správě daní a poplatků, stěžejního předpisu upravujícího správu daní.