Opravné prostředky v daňovém řízení - Koukal, Lukáš (2008)
Tématem této diplomové práce jsou opravné prostředky v daňovém řízení, jejichž úpravu obsahuje zákon ČNR č. 337/1992 Sb., o správě daní a poplatků, ve znění pozdějších předpisů. Cílem této práce je snaha čtenáři této práce systematicky a přehledně přiblížit problematiku opravných prostředků v daňovém řízení ve světle aktuální judikatury. Práce se dále zabývá problematikou vlivu zásad daňového řízení na aplikaci opravných prostředků.