Doručování ve správě daní - Dražková, Michaela, 1983-; Mrkývka, Petr, 1964-; Masarykova univerzita. Katedra správní vědy, správního práva a finančního práva (2008)
Moje diplomová práce se zabývá zejména doručováním ve správě daní, tedy doručováním dle § 17-20 zákona o správě daní a poplatků. Doručování je důležitou administrativní a správní činností správce daně, která je nezbytná pro dosažení účelu zákona o správě daní a poplatků a která bývá často opomíjena.
My thesis deals in the first place with the delivering in the field of tax administration, i.e. the delivering in compliance with § 17-20 of the Tax and fees administration law. Delivering is a vital administrative procedure of a tax administrator and is necessary for attainment of the object of the Tax and fees administration law.
Vedoucí práce: Petr Mrkývka.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2008.
Keywords: správa daní; tax administration; diplomové práce