Doručování ve správě daní - Dražková, Michaela, 1983- (2008)
Moje diplomová práce se zabývá zejména doručováním ve správě daní, tedy doručováním dle § 17-20 zákona o správě daní a poplatků. Doručování je důležitou administrativní a správní činností správce daně, která je nezbytná pro dosažení účelu zákona o správě daní a poplatků a která bývá často opomíjena.