Specifika ošetřovatelské péče u pacientů s osteosyntézou - Smékalová, Veronika (2008)
Bakalářská práce je zaměřená na specifika ošetřovatelské péče u pacientů s osteosyntézou dolní končetiny. Cílem je zjistit a definovat jednotlivá specifika v různých věkových skupinách a podle těchto specifik vypracovat návrh ošetřovatelské péče. Těžištěm práce je sběr informací od klientů s danou problematikou a zpracování informací do kasuistik.