MERCOSUR vliv integračního uskupení na rozvoj latinskoamerického regionu - Bártková, Jana (2008)
Cílem práce je analýza Společného trhu Jihu (MERCOSUR), jakožto nejúspěšnějšího latinskoamerického integračního seskupení, a jeho vlivu na ekonomický a politický rozvoj daného regionu.