Válka v Iráku z hlediska preemptivní a preventivní sebeobrany - Viskot, Marek (2008)
Bakalářská práce se zabývá otázkou použitelnosti teorie práva na preemptivní sebeobranu a teorie práva na preventivní sebeobranu na případ zahájení války v Iráku v roce 2003.