Právní předpoklady užívání bytu - Kupka, Miroslav (2008)
V této bakalářské práci se zabývám obecně nejznámějšími předpoklady, na jejichž základě může fyzická osoba užívat byt, ať již nedružstevní či družstevní, a to zejména jako vlastník či jako nájemce.