Příčiny a prevence hospodářské kriminality - Král, Jiří (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá základními pojmy hospodářské kriminality ve vztahu k jejím příčinám a prevenci. Jsou zde použity některé vlastní názory a zkušenosti autora pracujícího na úseku odhalování kriminality na úrovni okresního ředitelství Služby kriminální policie a vyšetřování, zejména pak v části zabývající se úvěrovými podvody.