Oprava chyb v katastru nemovitostí a vybraná judikatura - Němcová, Daniela (2008)
Práce popisuje problematiku opravy chyb v katastrálním operátu v rámci současné platné právní úpravy a vybrané judikatury, a to jak z hlediska hmotněprávního, tak i z hlediska procesního postupu správních orgánů a soudů.