Klamavá reklama v právní úpravě a praxi - Eliáš, Vojtěch (2008)
Tématem této práce je „klamavá reklama v právní úpravě a praxi.“ Práci jsem logicky rozčlenil do tří částí. První část, nazvaná hospodářská soutěž, pojednává o biologické a kulturní dimenzi lidského soutěžního chování. Část druhá, pojmenovaná jako nekalá soutěž obecně, zahrnuje historické poohlédnutí.Potom následuje zmínka o aktuální právní úpravě nekalé soutěže. Dále pojednávám o generální klauzuli proti nekalé soutěži a jejích znacích.