Nakládání s majetkem územních samosprávných celků - Regnardová, Jitka (2008)
Tématem bakalářské práce je Nakládání s majetkem územních samosprávných celků. Toto rozsáhlé téma je stručně shrnuto v devíti kapitolách. Výchozím bodem je právní úprava tématu a jeho definování v platných právních předpisech. Je vymezen majetek obcí a krajů, hospodaření a způsoby nakládání s ním.