Nájemní vztah k pozemku - Meškanová, Petra (2008)
Obsah bakalářské práce je věnován nájemním vztahům k pozemkům počínaje historickým vývojem až po současnou platnou úpravu. Značná část práce je věnována vývoji vlastnických a užívacích vztahů, které úzce souvisí se vztahy nájemními.