Komparace daňové, správní a soudní exekuce - Spirmanová, Jana (2008)
Práce je zaměřena na srovnání exekuce daňové, soudní a správní. Stručně popisuje vývoj exekučního řízení. Věnuje se současné právní úpravě, shrnuje jednotlivé druhy exekuce. Vystihuje výhody a nevýhody exekučního řízení. V závěru práce naznačuje možnou právní úpravu do budoucna.