Komparace daňové, správní a soudní exekuce - Petr, Radek (2008)
Cílem mé bakalářské práce bylo stručně popsat druhy exekucí v ČR a provést jejich srovnání. Zaměřil jsem se na exekuce soudní (prováděné soudem i soudním exekutorem), daňové a správní. Vzhledem k tomu, že se exekuce stávají už téměř nedílnou součástí života naší společnosti, snažil jsem se přijatelnou formou přiblížit alespoň to nejdůležitější.