Zpracování dokumentace u smluv kupních a smluv o dílo - Musilová, Lenka; Marek, Karel, 1949-; Masarykova univerzita. Katedra obchodního práva (2008)
V práci je vymezena kupní smlouva a smlouva o dílo, jejich základní charakteristika, podstatné části a vztah mezi nimi. V práci jsou také popsány otázky tzv. dodavatelské dokumentace, dokumentace k převzetí, dokumentace k užívání, průvodní dokumentace, dokumentace předávané při převzetí, studie, koncepční projekty, realizační projekty, zadávací dokumentace, dokumentace skutečného provedení apod.
This work is focused on a purchase contract, a contract for work and also a documetation regarding these contracts - documentation of competition, documentation regarding takeover and use of goods, documentation regarding construction, protocol of tests and so on.
Vedoucí práce: Karel Marek.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2008.
Keywords: kupní smlouvy; smlouva o dílo; contracts for work and labor; purchasing contracts; bakalářské práce