Zpracování dokumentace u smluv kupních a smluv o dílo - Musilová, Lenka (2008)
V práci je vymezena kupní smlouva a smlouva o dílo, jejich základní charakteristika, podstatné části a vztah mezi nimi. V práci jsou také popsány otázky tzv. dodavatelské dokumentace, dokumentace k převzetí, dokumentace k užívání, průvodní dokumentace, dokumentace předávané při převzetí, studie, koncepční projekty, realizační projekty, zadávací dokumentace, dokumentace skutečného provedení apod.