Stavební řízení - Podškubka, Ivo (2008)
Cílem této práce je stručná charakteristika stavebního řízení podle stavebního zákona č. 50/1976 Sb., ve znění pozdějších předpisů, účinného do 31.12.2006. Těžiště práce spočívá v analýze stavebního řízení podle zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, který je účinný od 1.1.2007. V práci je zmíněna také soudní kontrola stavebního povolení a ohlášení.