Odevzdání, převzetí a splnění u smluv kupních a smluv o dílo - Horáková, Zdeňka (2008)
Téma bakalářské práce je Odevzdání, převzetí a splnění u smlouvy kupní a smlouvy o dílo. V první kapitole jsem se zabývala rozlišením smlouvy kupní a smlouvy o dílo. Druhá a třetí kapitola, tvoří obsahově hlavní část bakalářské práce. Je zde u jednotlivých smluv vymezena jejich základní charakteristika, podstatné části a vztah mezi nimi. V souladu se zadáním práce jsem se dále zaměřila na odevzdání, převzetí, splnění a sjednání podmínek převzetí ve smlouvě kupní i ve smlouvě o dílo.