Obhajoba obviněného v trestním řízení - Konvalinka, Jiří (2008)
V bakalářské práci se autor zabýval tématem obhajoby obviněného v trestním řízení, čerpal z platných právních předpisů České republiky, odborné literatury zabývající se daným tématem, z právnických internetových serverů i z vlastních pracovních zkušeností.