Elektrofyziologické vyšetřovací metody a jejich využití v oftalmologii - Zenklová, Marta (2008)
Tato práce se zabývá tématem elektrofyziologických vyšetřovacích metod a jejich využití v oftalmologii. Po úvodu jsem stručně popsala anatomii sítnice a zrakové dráhy a elektrofyziologii sítnice. Dále se již věnuji jednotlivým vyšetřovacím metodám: elektroretinografii, elekroretinografii na strukturované podněty, multifokální elektroretinografii, elektrookulografii a zrakovým evokovaným potenciálům. Samostatnou kapitolou je pak klinické využití jednotlivých metod.