Akomodace a konvergence - Randulová, Jana (2008)
V mé bakalářské práci se zabývám problematikou akomodace a konvergence. Pojednávám o anatomii a fyziologii akomodace, refrakci oka a refrakčních vadách, které s akomodací a konvergencí souvisí. Dále se zabývám poruchami akomodace s největším důrazem na presbyopii. Závěr práce je věnován konvergenci.