Deficity komplementového systému a jejich diagnostika. - Häutlerová, Tereza (2008)
Práce charakterizuje funkce komplementového systému, jednotlivé cesty aktivace a funkce složek komplementového systému. Zahrnuje deficity a to hlavně složek C1 inhibitoru a MBL a zahrnuje diagnostiku komplementového systému.